Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-06@18:06:45 GMT

کار جدبد رامبد جوان توزرد از آب درآمد!

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۵۸۱۱

با این شرایطی که سینمای ایران به پیش می رود، دور نیست روزی که کمدی ها پرچم دار مبتذل ترین نوع فیلمها لقب بگیرند. گواه این ادعا تازه ترین نمونه از محصولات این ژانر است که به اذعان خیلی از کارشناسان و سینماروها برازنده صفت مبتذل است.به گزارش بلاغ،«قانون مورفی» که انتظار می رفت با توجه به شناخت رامبد جوان از کمدی های باشخصیت، فیلم درخوری در این ژانر باشد، همان راهی را رفته که «لس آنجلس تهران» و به نوعی دیگر «خانم یایا» پیشگام آن بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمدی هایی که نه مردم آنها را می پسندند و نه منتقدان؛ مصداق از اینجا مانده و از آنجا رانده. دیگر هم کلک خبرسازی از نوع میلیارد روی میلیارد گذاشتن و با توسل به دو- سه پیج و کانال با فالوورها و ممبرهای اغلب فیک، جواب نمی دهد. پنهان شدن پشت تب از رقم یک یا دو میلیارد گذشتن طی یک یا دو هفته هم طبق آنچه تجربه ماه های اخیر نشان داده، احتمالا با فروکش کردن قریب الوقوع ناشی از نارضایتی سینماروها به سرعت کارکرد خود را از دست خواهد داد.

«قانون مورفی» ظاهرا هم از ناحیه فانتزی حاکم بر اثر ضعف دارد و هم وفور شوخی های جنسی در آن فیلم را تا سطح یک کمدی سطحی تقلیل داده است.
حال آنکه دو کمدی جذاب «پسر آدم دختر حوا» و «ورود آقایان ممنوع» نوید تماشای کمدی جذاب دیگری را از جوان می داد. او هر چند مشخصا برای کارگردانی «قانون مورفی» زحمت زیادی، اما عدم یک راهبرد دقیق و فیلمنامه ای شلخته هر چه او رشته، پنبه کرده است.
کاربران در فضای مجازی و رسانه ها انتقادات بعضا تندی نسبت به محتوا و ساختار «قانون مورفی» مطرح کرده اند. نقدها و ایراداتی که تضاد کامل با رابطه متزلزل فروش یکی – دو میلیاردی فیلم و رضایت سینماروها دارند. جالب آنکه رامبد جوان با توجه به شناختش نسبت به فانتزی و تجربه های ارزشمندی که در سریال «خانه سبز» به دست آورده، در این فیلم نتوانسته از آنها بهره چندانی ببرد. همانطور که سال ۸۳ در نخستین فیلمش «اسپاگتی در هشت دقیقه» هم موفق نشد چنین فضایی خلق کند. ظاهرا یکی از مهمترین مشکلات «قانون مورفی» را باید همین دانست. ضمن اینکه برخی از اینکه اسم فیلم مقاربت دقیقی با فضای آن ندارد هم گلایه مند هستند. با این حال همچنان بازی های امیر جدیدی و امیر جعفری در فیلم جزو نکات مثبت آن ذکر شده است.
جالب آنکه خیلی از والیدن هم با توجه به برخی از مضامین مطرحشده در فیلم از اینکه با کودکشان به تماشای آن رفته اند، ابراز پشیمانی کرده اند. با این حال، جوان جمعه گذشته در جریان اکران مردمی فیلم در پردیس سینمایی کوروش بر خلاف این بازخوردها گفته«شنیده‌ام گفته‌اند «قانون مورفی» برای بچه‌ها خوب نیست، معتقدم این فیلم برای بچه‌ها مناسب است و می‌توانند کنار خانواده این فیلم را تماشا کنند. فراموش نکنیم بچه‌های این دهه بسیار جلوتر از زمان هستند و همین‌طور« قانون مورفی» طنز درست و استانداردی دارد».
در شماره شنبه گذشته روزنامه جام جم نیز دو منتقد در مذمت این فیلم صحبت کرده بودند. همچنین صادق رشیدی منتقد و مدرس دانشگاه در برنامه «سینماگرام» شبکه ۴ «قانون مورفی» را به غایت یک فیلم مبتذل دانسته است.
سینماروها بشدت ناراضی!
با این حال همچنان عمده ناخشنودی ها از فیلم «قانون مورفی»، روی درنیامدن شوخیها متمرکز است.
مثلا در سایت سلام سینما در بخش کامنتهای کاربران نمونه هایی از این دست قابل مشاهده است:« اینکه کارگردان و بازیگر این فیلم، بعد از چندین سال تجربه در ساخت فیلم های طنز، به این نتیجه میرسه که برای خندوندن مردم ایران باید با دهنش صدای باد […] در بیاره، اونم نه ۱ بار نه ۲ بار نه ۳ بار، به نظرم این مشکل خودمونه!»، «فیلم آقای جوان فقط فیلمبرداری خوب داشت. و گر نه شلختگی و بدون محتوا بودن در فیلم دیده می شد. هم چنین استفاده از الفاظ رکیک و شوخی های جنسی نامناسب حس بدی به مخاطب می داد. در کل هدف سازنده فیلم مشخص نبود. اصلا توصیه نمی کنم پول و وقتتون رو هدر بدین»، «این میل رامبد به تجربه های جدید و غریب باعث شده به شکل وحشتناکی کیفیت کاراش پایین بیاد و این توی دو تا فیلم آخرش ملموسه. قانون مورفی جزو فیلمای ضعیف جوان بود و به نظرم به غیر از چند تا صحنه به قول معروف شیک چیز دیگه ای برای ارائه نداشت»، «سر جمع ده دوازده دقیقه از فیلم خوبه و بقیه اش بیشتر حوصله سربر و شلوغ و درهم هست و حتی در یک سوم نهایی فیلم منتظریم فیلم زودتر تموم بشه».
در سایت مگ مووی نیز مراجعه به بخش کامنتها شما را با نتایج مشابهی مواجه می کند؛ از جمله:«فیلم خوبی بود!!! پر از رقص و الفاظ زشت و فحش، ادا های ناپسند، رفتارهای ناشایست، واقعا توقع از رامبد بیش از این بود ، فقط نمیدونم چرا تو خندوانه تبلیغ میکرد با بچه هاتون برین ببینید. برن ببینن فحش یاد بگیرن یا ادای شما رو یاد بگیرن یا برسن به یکی بگن میتونم دست بزنم !!!!! با فیلم های بهتر از این میتوانستید ما رو بخندانید»، «خیلی جالبه که جدیدا تو سینماهای ایران لودگی رسم شده و هرچه درجه لودگی میره بالاتر فیلم جذاب تر میشه.یه کم به خودمون بیایم و از بی اخلاقی های این جماعت فاصله بگیریم.آقای جوان ما اینجور شادی رو نمیخوایم اصلن شما نمیخواد این مردمو شاد کنید.شما دارید با این کاراتون به مردم ضربه میزنید….» و …
کاربران حتی در پیج اینستاگرام رامبد جوان هم انتقادهای تندی را نثار فیلم کرده اند:« واقعا بدتر از این نمیشد دیگه اقای جوان.من از امیر جعفری تعجب میکنم که چطور قبول کرده همچین فیلمی بره تو کارنامه هنریش»، «افتضاح نبود افتضضضضضضضضضااااااححححححح بود»! «طنز سخیفی بود ازشماکه این همه دم از فرهنگ میزنید انتظار نمیرفت همچین چیزی بسازید» و ….
طرفداران فیلم چه می گویند
در لابه لای کامنت ها و ابراز نظرات مردم اما می توان ردی خفیف از نظرات مثبت را یافت. نشانه هایی محدود که زیر بار انتقادها نمی توان چندان به اعتبار و اصالت آنها اطمینان یافت. در این نظرات مثبت مخالفان فیلم متهم به نگاه ایده آلیستی شده اند و از بخش هایی از فیلم دفاع شده است. ضمن اینکه موافقان فیلم را بامزه توصیف کرده اند.
مثلا یک کاربر برای جوان در اینستاگرامش نوشته:«معررررکه بود. من که یک بار دیگه هم میرم که ببینم.کاری که رامبد کرد تا به حال هیچ کارگردانی جرات ساختش رو نداشت. استفاده از اون همه رنگ شاد به تنهایی آدم رو ب وجد میاورد». هرچند دعوتی به تماشای این فیلم از سوی مردم در کامنت ها دیده نمی شود.
با توجه به اینکه تا اطلاع ثانوی در جدول اکران امسال نامی از کمدی دیگری دیده نمی شود، فعلا «قانون مورفی» را باید تنها کمدی پر حرف و حدیث سینماها تلقی کرد. بویژه آنکه کمدی های دیگر این روزها از جمله «کلمبوس»، «پاستاریونی»، تا حدودی «مارموز» و … نتوانسته اند به اندازه فیلم جوان حاشیه در پیرامون خود ایجاد کنند.

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش

به گزارش خبرنگار مهر، برمبنای آمار سمفا تا ساعت ۲۳:۳۰ شنبه شب ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تاکنون ۴ میلیون و ۵۸۴ هزار و ۳۰۵ نفر در ۱۱۷ هزار و ۴۳۳ سانسی که ۹ فیلم سینمای ایران در سالن‌های سینمایی به نمایش گذاشته شده‌اند، به تماشای آثار نشسته اند و فروشی نزدیک به ۲۶۹ میلیارد و ۶۸۳ میلیون و ۶۹۸ هزار تومان را برای سینمای ایران به ارمغان آورده‌اند.

در هفت روز گذشته، فیلم‌های سینمای ایران فرصت نمایش در ۱۹ هزار سانس را پیدا کرده و توسط ۹۵۱ هزار و ۸۱۰ نفر تماشا شده اند. سینمای ایران درحالی که به‌واسطه تعطیلی سینماها در روزهای پایانی هفته کاهش نزدیک به ۲ هزار سانس برای نمایش فیلم ها را تجربه کرده اما با افزایش هزار نفری مخاطبان نسبت به هفته قبلش مواجه بوده است؛ به این ترتیب در این هفته، میزان فروش سینمای ایران عددی معادل با ۴۹ میلیارد و ۷۸۹ میلیون و ۱۶۴ هزار تومان بوده است که تقریبا مشابه رقم میزان فروش هفته گذشته سینمای ایران است.

بر این مبنا میانگین مخاطبان هر کدام از فیلم‌های سینمای ایران در هر سانس عددی نزدیک به ۴۹ نفر بوده است در حالی که هفته گذشته این عدد نزدیک به ۴۲ نفر بود.

«مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی، پرفروش‌ترین فیلم هفته گذشته محسوب می‌شود، این فیلم که از ۵ اردیبهشت اکران شده است به عنوان یک فیلم غیرکمدی رکوردهای قابل توجهی از خود برجای گذاشته است و در مدت ۲ هفته گذشته با بلیت فروشی حدود ۵ برابری نسبت به «تمساح خونی» و «سال گربه» با فاصله ای قابل توجه در جایگاه اول جدول فروش هفته گذشته قرار گرفته است.

این فیلم توانسته در هفت روز گذشته با فروشی معادل با ۲۹ میلیارد و ۴۴۰ میلیون و ۵۹۴ هزار تومان، افزایش فروش ۱۰ میلیاردی نسبت به هفته قبلش را تجربه کند؛ این فیلم با در اختیار داشتن ۵۲۰ سالن سینما در سال جاری، توسط ۵۳۸ هزار نفر تماشا شده است. بر مبنای آمار ارایه شده، میانگین مخاطبان فیلم «مست عشق» در هر سانس، عددی نزدیک به ۷۵ نفر است بدین ترتیب این فیلم سالن های نمایش شلوغی را تجربه کرده است.

جهت آشنایی بیشتر «با مست عشق» می‌توانید گزارش «نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/ حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر» را بخوانید.

اما «تمساح خونی» همچنان پرفروش‌ترین فیلم سال ۱۴۰۳ محسوب می‌شود که در رده دوم جدول فروش هفتگی و با فاصله از «مست عشق» قرار می‌گیرد زیرا این فیلم توانسته در هفت روز گذشته به فروشی معادل با ۷ میلیارد و ۹۶۱ میلیون و ۷۸ هزار تومان دست پیدا کند.

میانگین مخاطبان فیلم «تمساح خونی» در هر سانس، عددی نزدیک به ۳۹ نفر بوده است حال آن که میانگین مخاطبان «مست عشق» به عنوان فیلم اول جدول فروش ۷۵ نفر است. به نظر می‌رسد «تمساح خونی» در مقابل گام بلندی که عاشقانه شمس و مولانا برای تصاحب جایگاه اول فروش سال ۱۴۰۳ برداشته است هنوز عقب نکشیده است.

«تمساح خونی» که اکران خود را از ۱۶ اسفند ماه سال قبل در قالب اکران نوروزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۶۵۷ سالن سینما در سال جاری، توسط ۲ میلیون و ۱۵۳ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۱۳۰ میلیارد تومان رسیده است. این فیلم همچنان پرفروش‌ترین فیلم سینمایی سال ۱۴۰۳ محسوب می‌شود.

«سال گربه» دیگر کمدی این روزهای سینما در رده سوم جدول پرفروش‌ترین آثار سینمای ایران در هفت روز گذشته و بعد از «تمساح خونی» قرار می‌گیرد. ۶ میلیارد و ۳۶۱ میلیون و ۳۲۲ هزار تومان عددی است که از فروش فیلم مصطفی تقی‌زاده در هفت روز گذشته اعلام شده است.

«سال گربه» که اکران خود را از ۲۲ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ به سرگروهی پردیس سینمایی مگامال آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۵۷۸ سالن سینما در سال جاری، توسط ۶۱۸ هزار نفر تماشا شده و با فروش ۶ میلیاردی در هفته روز گذشته به فروشی بیشتر از ۳۴ میلیارد تومان رسیده است.

چه فیلم‌هایی در رده چهارم تا هشتم قرار دارند

«بی بدن» در جایگاه چهارم جدول پرفروش‌های هفته قرار دارد و در یک هفته گذشته فروشی معادل با ۳ میلیارد و ۳۵۲ میلیون و ۹۳۹ هزار تومان را به نام خود ثبت کرده است.

«بی بدن» که اکران خود را از ۲۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ در قالب اکران نوروزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۵۰۴ سالن سینما در سال جاری، توسط ۵۷۵ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۳۴ میلیارد تومان رسیده است، برنامه «هفت» در اولین قسمت فصل جدید خود میزبان کارگردان این فیلم بود.

«آسمان غرب» به تهیه‌کنندگی حبیب والی نژاد نیز در یک هفته گذشته توسط ۳۴ هزار و ۵۲۳ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۱ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسیده است و به این ترتیب این اثر در رده پنجم جدول فروش هفته‌ای که گذشت قرار می‌گیرد.

فیلم سینمایی «ایلیا؛ جستجوی قهرمان» به کارگردانی سیدعلی موسوی نژاد با فروش ۲۲ هزار بلیت در جایگاه ششم گیشه فروش سینماها قرار می‌گیرد. این فیلم نیز با در اختیار داشتن ۲۱۸ سالن سینما و ۸۳۰ سانس در هفت روز گذشته، پذیرای بیش از ۲۲ هزار مخاطب بوده است و به فروشی معادل با ۷۶۴ میلیون و ۴۸۵ هزار تومان رسیده است.

«آپاراتچی» نیز در هفت روز گذشته توسط ۷ هزار و ۳۴۴ نفر تماشا شده و به فروشی بیش‌تر از ۳۳۷ میلیون تومان رسیده است. بنابراین این فیلم نیز در رده هفتم جدول فروش قرار دارد.

«نوروز» به کارگردانی سهیل موفق نیز با در اختیار داشتن ۸۷ سالن سینما در هفت روز گذشته، توسط ۴ هزار و ۳۶۲ نفر تماشا شده است و به فروشی معادل ۱۷۶ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان دست یافته است. به این ترتیب این فیلم نیز در رده هشتم جدول فروش آثار هفت روز گذشته سینمای ایران قرار می‌گیرد.

«پرویز خان» به تهیه‌کنندگی عطا پناهی نیز در یک هفته گذشته توسط ۵۲۲ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۱۸ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان رسیده است.

کد خبر 6096704 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • مت دیمون و کارگردان «بورن» در یک کمدی دزدی همراه شدند
  • سناریوی خودکشی قتل از آب درآمد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • سناریوی خودکشی قتل از آب درآمد/ همدستی خیانت‌آمیز زن جوان با مرد همکار
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش
  • سناریوی خودکشی قتل از آب درآمد | همدستی خیانت‌آمیز زن جوان با مرد همکار
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • علی ژکان یک نمایش کمدی به صحنه می‌برد